O meni

Rođen sam u Zagrebu 1973. godine. Osnovnu školu sam završio u Samoboru, a potom se ponovno vratio u Zagreb, gdje živim.

Oženjen sam, ponosan sam otac jedanaestogodišnje djevojčice. Živimo u skromnoj obiteljskoj kući na Jarunu okruženi i brojim kućnim ljubimcima. Ljubav prema  životinjama prati me od prvih koraka, a stvarna skrb prema životinjama od obavljanja školske prakse u ZOO-u Zagreb.

Završio sam Srednju upravnu školu u Zagrebu za poslovnog tajnika. Prvostupnik sam ekonomije sa završenim obrazovanjem na Veleučilištu Baltazar u Zaprešiću gdje mi ujedno preostaje obrana diplomskog rada za komunikacijskog menadžera.

Na početku svog radnog odnosa iskustva sam stjecao unutar udruga i organizacija civilnog društva, a potom u privatnim tvrtkama gdje i danas radim na poziciji Voditelja za opće poslove i financije.

Radno iskustvo uz cjeloživotno obrazovanje ključ je razvoja i opstanka današnjeg društva. Obrazovanje je permanentan čimbenik bez kojeg ne možemo stvarati buduće vrijednosti u društvu.

Naglasak mog poslovnog, političkog i osobnog djelovanja je upravo na razvoju i obrazovanju jer jedino tako možemo biti napredni pojedinci koji mogu biti dio velikih i značajnijih društvenih promjena.

Djetinjstvo

Prvi koraci po Gredicama na Jarunu ostavile su pečat na moj život i ljubav prema Zagrebu. Dobar dio djetinjstva do srednje škole proveo sam u Samoboru iz kojeg nosim divne uspomene. Od vrtićke dobi do pohađanja muzičke škole kao i sudjelovanja u harmonikaškom orkestru „Ferdo Livadić“ u danim njegove najveće slave.

Pamtim brojne uspomene, učestale probe i pobjede na svim natjecanjima. Jedno od natjecanja održano je samom vrhu Europe u Francuskoj gdje smo stigli ZET-ovim autobusom preko Mont blanca. Dječja fascinacija ZET-ovim autobusom koji nas je prevezao planinskom grdosijom prelila se i na moj sadašnji građanski i politički interes za ZET. Pitam se, postoji li danas ZET autobus koji bi mogao stići do Francuske i nazad.

 

 

 

Politički put

Zastupnik sam građanki i građana u Gradskoj skupštini Grada Zagreba od 2017. godine kao član stranke Naprijed Hrvatska. Bio sam ujedno i glavni tajnik stranke Naprijed Hrvatska! koja je danas pripojena SDP-u.

Interes za politiku i praćenje političkih procesa više od jednog desetljeća, posebno u području Zagreba, bio je prirodan slijed događaja koji je prerastao u političkih angažman u tadašnjoj stranci s kojom sam dijelio svjetonazorska opredijeljena i političke ciljeve koji su promicali javni interes svih hrvatskih građanki i građana.

Prva politička kampanja u kojoj sam sudjelovao, tada u stožeru, bila je Josipa Kregara protiv Milana Bandića 2009. godine, kada je zadnji puta išao na izbore kao kandidat SDP-a.

Dugogodišnje praćenje i proučavanje rada Milana Bandića, ali i njegovih protukandidata, pretočio sam u svoje političko djelovanje s osnovnim ciljem ukazivanja na neodgovoran sustav vladanja Gradom Zagrebom.

Zagrepčankama i Zagrepčanima približio sam neodgovornost rada Milana Bandića brojnim primjerima koji primarno funkcionira na štetu Grada Zagreba i žitelja ovog kraja.

Svi primjeri ukazali su kako Milan Bandić pogoduje svojim kumovima, prijateljima i partnerima. Do sada je Milan Bandić jedan od najneuspješnijih gradonačelnika Grada Zagreba u povijesti.

Siguran sam da sam svojim upornim radom i transparentnim djelovanjem potaknuo brojne Zagrepčanke i Zagrepčane na promjenu koju će biti nužno provesti na sljedećim lokalnim izborima. Danas sam aktivan oporbeni zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba.

Zagovaratelj sam prava svih građanki i građana Grada Zagreba jer je nužno uvesti nove načine odgovornog upravljanja gradom koji može i mora biti moderna europska metropola oslobođena korupcije, nepotizma i uhljebništva.

Moj poseban osobni i politički interes su i socijalno osjetljive skupine građanki i građana, a posebno djeca koja su u Gradu Zagrebu i Hrvatskoj marginalizirana te su im uskraćena prava jednakosti.

Branim načela demokracije sa žarom i predanim radom jer jedino na takav način i  zajednički možemo potaknuti promjene koje želimo živjeti u Zagrebu i Hrvatskoj.